kurczak
(Kuchnia ,mięsa)- Wszystkie (8)
- Artykuły (8)
Artykuły (8)
-
Uwaga na sznycle z kurczaka z salmonellą! GIS ostrzega
- Piątek, 5 marca 2021 (12:46)
Główny Inspektor Sanitarny wydał ostrzeżenie dotyczące żywności. Chodzi o partię sznycli z fileta z kurczaka. Partia ta została wycofana ze względu na obecność bakterii salmonelli.kurczak, Salmonella -
Singapur dopuścił do sprzedaży mięso wyprodukowane w laboratorium
- Środa, 2 grudnia 2020 (16:20)
Singapur dopuszcza do sprzedaży mięso kurczaka wyprodukowane w pełni w laboratorium, tj. bez zabijania zwierzęcia. To pierwszy kraj na świecie, który podjął taką decyzję.Singapur, kurczak -
Siostry zakonne gotują: Wypróbuj ich świąteczne przepisy!
- Sobota, 16 grudnia 2017 (07:34)