Lody rzemieślnicze wymagają dużo więcej pracy niż jakiekolwiek inne. Rzemiosło zaczyna być, mam wrażenie doceniane, ponieważ tak nie było. Przez jakiś czas przemysł je wypierał, ale jednak rzemiosło wraca, ale to musi być bardzo dobre rzemiosło, które wymaga cierpliwości, pasji i serca - mówił w rozmowie z Piotrem Salakiem na antenie Radia RMF24 Tomasz Szypuła, właściciel lodziarni w Baborowie na Opolszczyźnie, która w międzynarodowym rankingu Gelato Festival World Ranking została uznana za najlepszą w naszym kraju.
Środa, 19 czerwca
Podcast: Rozmowy w Radiu RMF24
Dziennikarze Radia RMF24 wraz z ekspertami rzeczowo i konkretnie komentują najważniejsze tematy; tłumaczą zawiłości polityki i ekonomii; pomagają zrozumieć, co dzieje się w Polsce i na świecie. Szukasz więcej informacji? To podcast dla Ciebie!