Tajemnice tłustego czwartku. Zanim pączki trafią do sklepu

Dodano: Czwartek, 16 lutego 2012 (05:42)

By powstało 25 tysięcy pączków, potrzeba 6 ton mąki, 650 kilogramów mąki, 6 tysięcy jajek, 650 kilogramów frytury do smażenia i do tego jeszcze najważniejsze - 700 kilogramów marmolady w różnych smakach.


 Krzysztof Kot
W lubelskiej cukierni „Staropolska” przez noc i cały czwartek zrobionych zostanie 25 tysięcy pączków. / fot. Krzysztof Kot / RMF FM
 Krzysztof Kot
W lubelskiej cukierni „Staropolska” przez noc i cały czwartek zrobionych zostanie 25 tysięcy pączków. / fot. Krzysztof Kot / RMF FM
 Krzysztof Kot
W lubelskiej cukierni „Staropolska” przez noc i cały czwartek zrobionych zostanie 25 tysięcy pączków. / fot. Krzysztof Kot / RMF FM
 Krzysztof Kot
W lubelskiej cukierni „Staropolska” przez noc i cały czwartek zrobionych zostanie 25 tysięcy pączków. / fot. Krzysztof Kot / RMF FM
 Krzysztof Kot
W lubelskiej cukierni „Staropolska” przez noc i cały czwartek zrobionych zostanie 25 tysięcy pączków. / fot. Krzysztof Kot / RMF FM
 Krzysztof Kot
W lubelskiej cukierni „Staropolska” przez noc i cały czwartek zrobionych zostanie 25 tysięcy pączków. / fot. Krzysztof Kot / RMF FM
 Krzysztof Kot
W lubelskiej cukierni „Staropolska” przez noc i cały czwartek zrobionych zostanie 25 tysięcy pączków. / fot. Krzysztof Kot / RMF FM
 Krzysztof Kot
W lubelskiej cukierni „Staropolska” przez noc i cały czwartek zrobionych zostanie 25 tysięcy pączków. / fot. Krzysztof Kot / RMF FM
 Krzysztof Kot
W lubelskiej cukierni „Staropolska” przez noc i cały czwartek zrobionych zostanie 25 tysięcy pączków. / fot. Krzysztof Kot / RMF FM
 Krzysztof Kot
W lubelskiej cukierni „Staropolska” przez noc i cały czwartek zrobionych zostanie 25 tysięcy pączków. / fot. Krzysztof Kot / RMF FM
 Krzysztof Kot
W lubelskiej cukierni „Staropolska” przez noc i cały czwartek zrobionych zostanie 25 tysięcy pączków. / fot. Krzysztof Kot / RMF FM
 Krzysztof Kot
W lubelskiej cukierni „Staropolska” przez noc i cały czwartek zrobionych zostanie 25 tysięcy pączków. / fot. Krzysztof Kot / RMF FM
 Krzysztof Kot
W lubelskiej cukierni „Staropolska” przez noc i cały czwartek zrobionych zostanie 25 tysięcy pączków. / fot. Krzysztof Kot / RMF FM
 Krzysztof Kot
W lubelskiej cukierni „Staropolska” przez noc i cały czwartek zrobionych zostanie 25 tysięcy pączków. / fot. Krzysztof Kot / RMF FM
 Krzysztof Kot
W lubelskiej cukierni „Staropolska” przez noc i cały czwartek zrobionych zostanie 25 tysięcy pączków. / fot. Krzysztof Kot / RMF FM
 Krzysztof Kot
W lubelskiej cukierni „Staropolska” przez noc i cały czwartek zrobionych zostanie 25 tysięcy pączków. / fot. Krzysztof Kot / RMF FM
 Krzysztof Kot
W lubelskiej cukierni „Staropolska” przez noc i cały czwartek zrobionych zostanie 25 tysięcy pączków. / fot. Krzysztof Kot / RMF FM
 Krzysztof Kot
W lubelskiej cukierni „Staropolska” przez noc i cały czwartek zrobionych zostanie 25 tysięcy pączków. / fot. Krzysztof Kot / RMF FM
 Krzysztof Kot
W lubelskiej cukierni „Staropolska” przez noc i cały czwartek zrobionych zostanie 25 tysięcy pączków. / fot. Krzysztof Kot / RMF FM
 Krzysztof Kot
W lubelskiej cukierni „Staropolska” przez noc i cały czwartek zrobionych zostanie 25 tysięcy pączków. / fot. Krzysztof Kot / RMF FM
 Krzysztof Kot
W lubelskiej cukierni „Staropolska” przez noc i cały czwartek zrobionych zostanie 25 tysięcy pączków. / fot. Krzysztof Kot / RMF FM
 Krzysztof Kot
W lubelskiej cukierni „Staropolska” przez noc i cały czwartek zrobionych zostanie 25 tysięcy pączków. / fot. Krzysztof Kot / RMF FM
 Krzysztof Kot
W lubelskiej cukierni „Staropolska” przez noc i cały czwartek zrobionych zostanie 25 tysięcy pączków. / fot. Krzysztof Kot / RMF FM
Radio Muzyka Fakty