Rolowanie Stadionu Narodowego
Różnica temperatur między podgrzewaną płytą, a powietrzem wynosi nawet ponad 30 stopni. To powoduje, że rolka trawy zaraz po rozłożeniu momentalnie zamarza. / fot. Paweł Świąder / RMF FM
Różnica temperatur między podgrzewaną płytą, a powietrzem wynosi nawet ponad 30 stopni. To powoduje, że rolka trawy zaraz po rozłożeniu momentalnie zamarza. / fot. Paweł Świąder / RMF FM
Różnica temperatur między podgrzewaną płytą, a powietrzem wynosi nawet ponad 30 stopni. To powoduje, że rolka trawy zaraz po rozłożeniu momentalnie zamarza. / fot. Paweł Świąder / RMF FM
Różnica temperatur między podgrzewaną płytą, a powietrzem wynosi nawet ponad 30 stopni. To powoduje, że rolka trawy zaraz po rozłożeniu momentalnie zamarza. / fot. Paweł Świąder / RMF FM
Różnica temperatur między podgrzewaną płytą, a powietrzem wynosi nawet ponad 30 stopni. To powoduje, że rolka trawy zaraz po rozłożeniu momentalnie zamarza. / fot. Paweł Świąder / RMF FM
Różnica temperatur między podgrzewaną płytą, a powietrzem wynosi nawet ponad 30 stopni. To powoduje, że rolka trawy zaraz po rozłożeniu momentalnie zamarza. / fot. Paweł Świąder / RMF FM
Różnica temperatur między podgrzewaną płytą, a powietrzem wynosi nawet ponad 30 stopni. To powoduje, że rolka trawy zaraz po rozłożeniu momentalnie zamarza. / fot. Paweł Świąder / RMF FM
Różnica temperatur między podgrzewaną płytą, a powietrzem wynosi nawet ponad 30 stopni. To powoduje, że rolka trawy zaraz po rozłożeniu momentalnie zamarza. / fot. Paweł Świąder / RMF FM
Różnica temperatur między podgrzewaną płytą, a powietrzem wynosi nawet ponad 30 stopni. To powoduje, że rolka trawy zaraz po rozłożeniu momentalnie zamarza. / fot. Paweł Świąder / RMF FM
Różnica temperatur między podgrzewaną płytą, a powietrzem wynosi nawet ponad 30 stopni. To powoduje, że rolka trawy zaraz po rozłożeniu momentalnie zamarza. / fot. Paweł Świąder / RMF FM