Ruszył sezon na winobranie
Jako pierwsze zbierane są wczesne odmiany, które są wrażliwe na przymrozki i niekorzystne warunki pogodowe. / fot. Maciej Grzyb / RMF FM
Jako pierwsze zbierane są wczesne odmiany, które są wrażliwe na przymrozki i niekorzystne warunki pogodowe. / fot. Maciej Grzyb / RMF FM
Jako pierwsze zbierane są wczesne odmiany, które są wrażliwe na przymrozki i niekorzystne warunki pogodowe. / fot. Maciej Grzyb / RMF FM
"Nasze wino zebrało wysokie noty na Międzynarodowym Konkursie w Mariborze na Słowenii" - wyjaśnia Adam Kiszka z winnicy Uniwersytetu Jagiellońskiego. / fot. Maciej Grzyb / RMF FM
Jako pierwsze zbierane są wczesne odmiany, które są wrażliwe na przymrozki i niekorzystne warunki pogodowe. / fot. Maciej Grzyb / RMF FM
Jako pierwsze zbierane są wczesne odmiany, które są wrażliwe na przymrozki i niekorzystne warunki pogodowe. / fot. Maciej Grzyb / RMF FM
"Nasze wino zebrało wysokie noty na Międzynarodowym Konkursie w Mariborze na Słowenii" - wyjaśnia Adam Kiszka z winnicy Uniwersytetu Jagiellońskiego. / fot. Maciej Grzyb / RMF FM
Jako pierwsze zbierane są wczesne odmiany, które są wrażliwe na przymrozki i niekorzystne warunki pogodowe. / fot. Maciej Grzyb / RMF FM
Jako pierwsze zbierane są wczesne odmiany, które są wrażliwe na przymrozki i niekorzystne warunki pogodowe. / fot. Maciej Grzyb / RMF FM
Jako pierwsze zbierane są wczesne odmiany, które są wrażliwe na przymrozki i niekorzystne warunki pogodowe. / fot. Maciej Grzyb / RMF FM
Jako pierwsze zbierane są wczesne odmiany, które są wrażliwe na przymrozki i niekorzystne warunki pogodowe. / fot. Maciej Grzyb / RMF FM
Jako pierwsze zbierane są wczesne odmiany, które są wrażliwe na przymrozki i niekorzystne warunki pogodowe. / fot. Maciej Grzyb / RMF FM
Jako pierwsze zbierane są wczesne odmiany, które są wrażliwe na przymrozki i niekorzystne warunki pogodowe. / fot. Maciej Grzyb / RMF FM
Jako pierwsze zbierane są wczesne odmiany, które są wrażliwe na przymrozki i niekorzystne warunki pogodowe. / fot. Maciej Grzyb / RMF FM
Jako pierwsze zbierane są wczesne odmiany, które są wrażliwe na przymrozki i niekorzystne warunki pogodowe. / fot. Maciej Grzyb / RMF FM
Jako pierwsze zbierane są wczesne odmiany, które są wrażliwe na przymrozki i niekorzystne warunki pogodowe. / fot. Maciej Grzyb / RMF FM
Jako pierwsze zbierane są wczesne odmiany, które są wrażliwe na przymrozki i niekorzystne warunki pogodowe. / fot. Maciej Grzyb / RMF FM
Jako pierwsze zbierane są wczesne odmiany, które są wrażliwe na przymrozki i niekorzystne warunki pogodowe. / fot. Maciej Grzyb / RMF FM
Jako pierwsze zbierane są wczesne odmiany, które są wrażliwe na przymrozki i niekorzystne warunki pogodowe. / fot. Maciej Grzyb / RMF FM
Jako pierwsze zbierane są wczesne odmiany, które są wrażliwe na przymrozki i niekorzystne warunki pogodowe. / fot. Maciej Grzyb / RMF FM
Jako pierwsze zbierane są wczesne odmiany, które są wrażliwe na przymrozki i niekorzystne warunki pogodowe. / fot. Maciej Grzyb / RMF FM
Jako pierwsze zbierane są wczesne odmiany, które są wrażliwe na przymrozki i niekorzystne warunki pogodowe. / fot. Maciej Grzyb / RMF FM
Jako pierwsze zbierane są wczesne odmiany, które są wrażliwe na przymrozki i niekorzystne warunki pogodowe. / fot. Maciej Grzyb / RMF FM
Jako pierwsze zbierane są wczesne odmiany, które są wrażliwe na przymrozki i niekorzystne warunki pogodowe. / fot. Maciej Grzyb / RMF FM
Jako pierwsze zbierane są wczesne odmiany, które są wrażliwe na przymrozki i niekorzystne warunki pogodowe. / fot. Maciej Grzyb / RMF FM
Jako pierwsze zbierane są wczesne odmiany, które są wrażliwe na przymrozki i niekorzystne warunki pogodowe. / fot. Maciej Grzyb / RMF FM
Jako pierwsze zbierane są wczesne odmiany, które są wrażliwe na przymrozki i niekorzystne warunki pogodowe. / fot. Maciej Grzyb / RMF FM
Zebrane winogrona trafiają do tłoczni a później do specjalnych zbiorników. Tam wino spędza kilka miesięcy zanim rozlane będą do butelek. / fot. Maciej Grzyb / RMF FM
Zebrane winogrona trafiają do tłoczni a później do specjalnych zbiorników. Tam wino spędza kilka miesięcy zanim rozlane będą do butelek. / fot. Maciej Grzyb / RMF FM
Zebrane winogrona trafiają do tłoczni a później do specjalnych zbiorników. Tam wino spędza kilka miesięcy zanim rozlane będą do butelek. / fot. Maciej Grzyb / RMF FM
Zebrane winogrona trafiają do tłoczni a później do specjalnych zbiorników. Tam wino spędza kilka miesięcy zanim rozlane będą do butelek. / fot. Maciej Grzyb / RMF FM
Zebrane winogrona trafiają do tłoczni a później do specjalnych zbiorników. Tam wino spędza kilka miesięcy zanim rozlane będą do butelek. / fot. Maciej Grzyb / RMF FM
Zebrane winogrona trafiają do tłoczni a później do specjalnych zbiorników. Tam wino spędza kilka miesięcy zanim rozlane będą do butelek. / fot. Maciej Grzyb / RMF FM
Zebrane winogrona trafiają do tłoczni a później do specjalnych zbiorników. Tam wino spędza kilka miesięcy zanim rozlane będą do butelek. / fot. Maciej Grzyb / RMF FM
Zebrane winogrona trafiają do tłoczni a później do specjalnych zbiorników. Tam wino spędza kilka miesięcy zanim rozlane będą do butelek. / fot. Maciej Grzyb / RMF FM
Zebrane winogrona trafiają do tłoczni a później do specjalnych zbiorników. Tam wino spędza kilka miesięcy zanim rozlane będą do butelek. / fot. Maciej Grzyb / RMF FM
Zebrane winogrona trafiają do tłoczni a później do specjalnych zbiorników. Tam wino spędza kilka miesięcy zanim rozlane będą do butelek. / fot. Maciej Grzyb / RMF FM
Zebrane winogrona trafiają do tłoczni a później do specjalnych zbiorników. Tam wino spędza kilka miesięcy zanim rozlane będą do butelek. / fot. Maciej Grzyb / RMF FM
Zebrane winogrona trafiają do tłoczni a później do specjalnych zbiorników. Tam wino spędza kilka miesięcy zanim rozlane będą do butelek. / fot. Maciej Grzyb / RMF FM