Czym jeść jagody, raki, ryby, jajka czy pieczyste? Niezwykła wystawa sztućców
Tym jedzono winogrona / fot. Aneta Łuczkowska / RMF FM
Trzymaki do kości / fot. Aneta Łuczkowska / RMF FM
Tym jedzono szparagi i pomidory / fot. Aneta Łuczkowska / RMF FM
Do śledzia / fot. Aneta Łuczkowska / RMF FM
Tym wygarniano ziarna z kolby kukurydzy / fot. Aneta Łuczkowska / RMF FM
fot. Aneta Łuczkowska / RMF FM
Popychacz jedzenia dla dziecka / fot. Aneta Łuczkowska / RMF FM
fot. Aneta Łuczkowska / RMF FM
Widelczyk do mango / fot. Aneta Łuczkowska / RMF FM
Elegancka zastawa do kawioru / fot. Aneta Łuczkowska / RMF FM
Łyżeczka do jagód / fot. Aneta Łuczkowska / RMF FM
Sztućce do homara / fot. Aneta Łuczkowska / RMF FM
Jak jeść grapefruita? / fot. Aneta Łuczkowska / RMF FM
Czym potraktować cytrynę? / fot. Aneta Łuczkowska / RMF FM
Sztućce do cukru / fot. Aneta Łuczkowska / RMF FM