Gdańscy restauratorzy nie zapomnieli o potrzebujących

Dodano: Sobota, 23 kwietnia 2011 (12:49)

Jak co roku, restauratorzy z Gdańska nie zapomnieli o najbardziej potrzebujących. Na Targu Węglowym czekały na nich świąteczne paczki i wielkanocne potrawy.


 Wojciech Jankowski
Dla najbardziej potrzebujących przygotowano żurek, ponad dwa tysiące konserw i tysiąc jaj / fot. Wojciech Jankowski / RMF FM
 Wojciech Jankowski
Dla najbardziej potrzebujących przygotowano żurek, ponad dwa tysiące konserw i tysiąc jaj / fot. Wojciech Jankowski / RMF FM
 Wojciech Jankowski
Dla najbardziej potrzebujących przygotowano żurek, ponad dwa tysiące konserw i tysiąc jaj / fot. Wojciech Jankowski / RMF FM
 Wojciech Jankowski
Dla najbardziej potrzebujących przygotowano żurek, ponad dwa tysiące konserw i tysiąc jaj / fot. Wojciech Jankowski / RMF FM
 Wojciech Jankowski
Dla najbardziej potrzebujących przygotowano żurek, ponad dwa tysiące konserw i tysiąc jaj / fot. Wojciech Jankowski / RMF FM
 Wojciech Jankowski
Dla najbardziej potrzebujących przygotowano żurek, ponad dwa tysiące konserw i tysiąc jaj / fot. Wojciech Jankowski / RMF FM
 Wojciech Jankowski
Dla najbardziej potrzebujących przygotowano żurek, ponad dwa tysiące konserw i tysiąc jaj / fot. Wojciech Jankowski / RMF FM
 Wojciech Jankowski
Dla najbardziej potrzebujących przygotowano żurek, ponad dwa tysiące konserw i tysiąc jaj / fot. Wojciech Jankowski / RMF FM
 Wojciech Jankowski
Dla najbardziej potrzebujących przygotowano żurek, ponad dwa tysiące konserw i tysiąc jaj / fot. Wojciech Jankowski / RMF FM
 Wojciech Jankowski
Dla najbardziej potrzebujących przygotowano żurek, ponad dwa tysiące konserw i tysiąc jaj / fot. Wojciech Jankowski / RMF FM
 Wojciech Jankowski
Dla najbardziej potrzebujących przygotowano żurek, ponad dwa tysiące konserw i tysiąc jaj / fot. Wojciech Jankowski / RMF FM
 Wojciech Jankowski
Dla najbardziej potrzebujących przygotowano żurek, ponad dwa tysiące konserw i tysiąc jaj / fot. Wojciech Jankowski / RMF FM
 Wojciech Jankowski
Dla najbardziej potrzebujących przygotowano żurek, ponad dwa tysiące konserw i tysiąc jaj / fot. Wojciech Jankowski / RMF FM
 Wojciech Jankowski
Dla najbardziej potrzebujących przygotowano żurek, ponad dwa tysiące konserw i tysiąc jaj / fot. Wojciech Jankowski / RMF FM
Radio Muzyka Fakty